BannerHoop

Wanneer: op zondag 22 september

Waar: Ernesto’s Cantina Mexicana op de Markt in Sittard

Vrienden van Ut Platvorm (onder aanvoering van initiatiefnemer Melle van Buren) organiseren voor de eerste keer een heus rockfestival op de Markt in Sittard. De entreegelden gaan die dag volledig naar Stichting Hoop: een organisatie die zich o.a. tot doel heeft gesteld meer bekendheid te geven aan stamceldonatie. De deelnemende artiesten vragen voor hun optredens dan ook géén gages. Tot nu toe hebben we o.a. de volgende bands ‘gecontracteerd’:

 •  Morgana’s Illusion: met Sia Winkelmolen, Vince van de Poel (idd de jongste broer van ..) en Bas Hatfield
 • Morgana's Illusion

  Morgana’s Illusion

 • Power Flower: met Patrick, Luca en Pablo van de Poel, Robin Piso en René op bas (dit wordt het laatste optreden van deze cultband, mis het dus niet!!)
 • Hard2Get: met een speciale act
 • hard2get1
 • New Life (onlangs nog op Solar): met o.a. een speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerde song
 • IMG_3727vierkant
 • Seymour Sachs: deze jonge honden zetten de tent wel op de kop
 • Singer songwriter Mitch Josten: met een speciaal gastoptreden van Cees en Mees (dat beloofd dus héél bijzonder te worden
 • Mitch Josten

  Mitch Josten

 • Redblackskinnyjeans de Indy rockband: met gitaarvirtuoos Robbert Blondeau
 • Giorgio Paquay: met zijn band ‘The Last Indian Summer’ die zéér binnenkort opnames gaan maken in de analoge geluidsstudio van Pablo van de Poel in Utrecht
 • Sarah Kakisina Mathijs: de zangeres die vorig jaar hoge scoorde in Het Glazen Huis

Tussen de bedrijven door, worden wij muzikaal ‘onderwezen’ door DJ Harry Winkelmolen die zijn kunsten al twee jaar vertoond op het wereldvermaarde Sziget Festival. Het geheel wordt een warm hart toegedragen door o.a. de Gemeente Sittard-Geleen, Poppodium Volt en door Ernest America. Deze laatste stelde geheel kostenloos zijn zaak ter beschikking tbv dit evenement.

Het geluid wordt deze dag verzorgd door de vaste geluidsman van DeWolff en fotograaf van dienst is Henk Bril. Kortom: kwaliteit is dus verzekerd! Uiteraard zoeken we die dag nog bezoekers: hoe meer, hoe beter. Houd deze datum dus vrij en neem zo veel vrienden mee als je kunt. En, oh ja, je kunt dit evenement natuurlijk altijd delen via https://www.facebook.com/luc.bezemer#!/events/553347328057282/ en op die manier je vrienden uitnodigen! De organisatie en, niet te vergeten, Stichting Hoop danken je daarvoor alvast hartelijk…

De entreeprijs bedraagt die dag:

Voor volwassenen: € 10,00

Maar ben je jonger dan 18 jaar, dan mag je naar binnen voor € 5,00

Diep in onszelf dragen wij hoop. Is ze niet daar dan is ze nergens.
Hoop is een kwaliteit van de ziel en hangt niet af van wat er in de wereld gebeurt.

Het is een gerichtheid van de geest, een gerichtheid van het hart.
Hoop in deze diepe en krachtige betekenis is niet hetzelfde als vreugde omdat het goed gaat of bereidheid om je in te zetten voor wat op succes afstevent.

Hoop is het vermogen om ergens voor te werken omdat het goed is,
niet omdat het kans van slagen heeft.

Hoop is beslist niet hetzelfde als optimisme.

Het is niet de overtuiging dat iets goed zal aflopen, maar de zekerheid dat iets ertoe doet ongeacht de afloop.

Het is hoop, meer dan wat dan ook, die ons de kracht geeft om te leven en voortdurend nieuwe dingen uit te proberen, zelfs in omstandigheden die hopeloos lijken.

Vàclav Havel, Disturbing the peace, 1986