visions-of-meoresnet-2

De tweede editie van het 13-delig euregionaal muziek- en kunstproject vindt zondagmiddag 15 januari 2017 s’middags plaats in Theater de Karroessel te Geleen. Het evenement was binnen 3 dagen uitverkocht.

morganas-2

Morganas Illusion

“The Girl That Cried Wolff” is de titel van een mooie middag. De winnende documentaire “Rocknrollertjes” zal worden vertoond op een groot scherm. Deze VPRO documentaire van regisseur Daan Bol (hij zal ook zelf aanwezig zijn) viel in de prijzen op het International Documentary Festival Amsterdam (IDFA). De documentaire gaat over 3 jongens. Bas, Vince en Sia, leden van de psychedelic rockband Morganas Illusion. Drummer van de band is Vince van de Poel, het jongste broertje van Luca en Pablo van de Poel van de zeer succesvolle rockband DeWolff uit Geleen. Morganas Illusion zal optreden na vertoning van de documentaire.

satelitte-june

Satellite June

Satellite June is de artiestennaam van Nikki van de Poel, de vrouw van Pablo. Deze uit Geleen afkomstige fotografe krijgt veel waardering voor haar analoge manier van fotograferen. Er zullen 6 van haar foto’s te zien zijn.

daphne

Daphne Brankaert

Daphne Brankaert is een Geleense kunstenares die een workshop organiseerde rondom het thema “Visions of Moresnet”. De werken van de cursisten zullen te zien zijn op 15 januari. Daarnaast maakte Daphne Brankaert een trademark voor het event. Bezoekers kunnen zelf live mee schilderen aan het trademark.

Ook zal de kunst van Eddie Symkens (België) worden vertoond. De kracht van de beelden staan o.a symbool voor de kracht van mensen en hun “roep”.

The Ten Bells zijn de winnaar van Nu of Nooit en zullen openen op Pinkpop 2017.

hidden-trails

Hidden Trails

Hidden Trails (België) is een band psychedelische rock band met indie invloeden en ook zij zullen een optreden verzorgen.

Beleving, artistieke diversiteit, samenwerking tussen kunstenaars en artiesten vormen de bouwstenen voor “The Girl That Cried Wolff” op zondagmiddag 15 januari 2017 in de Karroessel te Geleen.

 

Meer info: www.visionsofmoresnet.com