Op 10 januari is er de eerste editie van Visions of Songs & Stories in het Cultuurhuis Heerlen. In deze  Heerlense  versie treden de volgende artiesten op:

Løuie Hamers (1994) is sinds zijn vijftiende levensjaar bezig met theater. Na een studie theaterartiest en rondzwerving in het popcircuit als drummer, heeft hij zijn 100%-Heerlenaar-status opgegeven om een opleiding tot scenario/theaterschrijver aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht te volgen. Daar schrijft hij over de tragikomische kanten van het leven en vermakelijke onvolmaaktheden. Verhalen bevatten een absurd randje en hoofdpersonen zijn heroïsme vaak onbekend. Louie heeft een aantal theaterstukken de wereld ingesmeten (over koffiezetapparaten met een megalomaniteits complex of diepzeevissen die voorbestemd zijn te wereldheersen), wat scenario’s in zijn kast staan (over een streefloze zoon die gedwongen wordt een schoonspring carrière te beginnen of een mockumentary waarin gepoogd wordt kasteel Hoensbroek te overnemen), en is sinds kort begonnen met in levende lijve korte verhalen voordragen.

Sjon ‘King Mobe’ Mobers is cultuurspons, presentator, kunstenaar, onafhankelijk grillig vanbinnen, warm naar buiten…

Mt.Atlas een spoken word act met teksten van hun LP, visuals en sounds. Mt.Atlas en hun totale creativiteit.

Anne-Linde van de Veen is klein kunstenares/singer-songwriter met typische vrouwelijke teksten over liefde en mannen en dat gaat soms goed en soms niet.

IKIGA is de wijde wereld ingeknald met hun debuut single ‘I Need It’, die meteen werd opgenomen door 3 officiële Spotify playlists (‘Rock the World’, ‘New Music Friday Japan’and ‘J-tracks Brand New’)! Een live act die je zeker niet wilt missen!

Ismena is een 20-jarige singer-songwriter. Ze schrijft dromerige, melancholische folk nummers die thema’s behandelen zoals de dood, depressie en liefde. Haar stemgeluid wordt vaak vergeleken met dat van Melanie en ze laat zich inspireren door artiesten uit verschillende genres zoals Tom Waits, Emma Ruth Rundle en Chelsea Wolfe. Ismena heeft op verschillende podia gespeeld van de Nieuwe Nor tot Tivoli Vredenburg. Ook was ze te gast bij 3FM en diverse lokale radiostations.

NEARVANA, een energieke tribute band die Nirvana weer tot leven wekt. Met Jim Lafleur (vocals/guitar), Micha Grin (bass) en Niels Verboom (drums) proberen we zo dicht mogelijk bij de sound en energie van Nirvana te komen. Ons avontuur begon in 2018 toen we samenwerkten aan een eerbetoon voor de 25 jaar eerder overleden Kurt Cobain. Door het grote succes van het project hebben we besloten om dat door te zetten in de vorm van een tribute act.
https://www.facebook.com/NEARVANA/

Mala is het alter ego van singer-songwriter Martina Lucic, geboren in Kroatië en opgegroeid in Nederland.
Het woord ‘mala’ vertaalt zich het beste vanuit het Kroatisch naar het koosnaampje ’meissie’, zoals haar
vader haar altijd noemt.
De muziek is persoonlijk, maar universeel met invloeden uit de country en folk.
“Mensen hebben allemaal hun eigen reden om naar muziek te luisteren. Als je naar mijn muziek luistert,
hoop ik dat je op dat moment iets voelt dat voor jou betekenis heeft.”
www.malamusicpage.com
www.facebook.com/malamusicpage
www.instagram.com/malamusicpage

Jessie

Jessie is een singer-songwriter uit Maasmechelen (BE). In de afgelopen jaren verdiende ze voornamelijk haar strepen als zangeres/gitariste bij de band Loxley Lane, maar tegenwoordig kan je haar geregeld ook solo op een podium treffen. Gewapend met een gitaar en een overweldigende stem brengt ze een one-woman rockshow, gevuld met eigen werk en een occasionele cover. Invloeden van Trixie Whitley, John Mayer en Sara Bareilles loeren af en toe om de hoek, maar Jessie blijft vooral altijd zichzelf. Ontdek ze dit jaar op Visions of Songs & Stories!
https://jessiecloostermans.wixsite.com/jessie
https://soundcloud.com/jessie-cloostermans

 

 

 

 

Een prachtige line-up in het belevingsgerichte café van het Cultuurhuis. Reserveren is vanwege beperkt aantal plaatsen gewenst.
Entree € 5,00 inclusief een consumptie. De deuren gaan open om19:30 uur. Aanvang 20:00 uur.

 

Sjon “King Mobe” Mobers – Louie Hamers – Mt. Atlas – Anne-Linde van de Veen

 

IKIGA – Ismena – Nearvana – Mala