Daar waar vroeger de inwoners van Sittard op zondagmiddag gezellig gaan wandelen of family time nemen, was het zondag 19 januari tijd om deze traditie te doorbreken. DeWolff was namelijk weer eens bij Music Machine voor een instore optreden. Aanleiding was het nieuwe album “Tascam Tapes”.
Het album was op nummer 2 in de album top 100 binnengekomen. Neem daarbij de Radio 2 hit “It Ain’t Easy” en dat is wellicht de verklaring voor meer dan 200 bezoekers in Sittard. Leuke achtergronden en anekdotes worden tijdens het optreden door Pablo van de Poel verteld.
De ongebruikelijke opstelling van instrumenten deze  middag  heeft een vintage en nostalgische uitstraling. Een flink gedeelte van het publiek wordt door de grote opkomst het zicht ontnomen, maar dat blijkt niemand te deren. Na het optreden staan de liefhebbers geduldig in de rij om een gesigneerd exemplaar van het vinyl of de cd te ontvangen. Achter mij staat een man en vrouw. De vrouw zingt mee bij “It Ain’t Easy”. Even later hoor ik haar tegen haar vriend zeggen: “Leuk hè die band”, als ze dadelijk beroemd zijn kunnen wij zeggen dat we erbij waren in Sittard. Nou ja………. Bijgevoegd is er een link naar een zeer compleet en uitgebreid artikel over het proces en tot totstandkoming van “Tascam Tapes”. Roger op den Camp maakte een aantal foto’s van het in store optreden, waardoor degene die niets konden zien toch een mooie indruk hebben.

 

Recensie Camiel Rodigas: http://www.camielmusic.nl/album-recensie-dewolff-tascam-tapes/?fbclid=IwAR2g8ke7INNSrVISnG4tTp1c12R-

https://www.facebook.com/dewolfficial/videos/518392475696953/

https://www.paradiso.nl/nl/nieuws/tascam-tapes-van-dewolff-is-hun-beste-album-en-kostte-niks/71342/

Video Mustha Pha: https://www.facebook.com/hdomein/videos/1581710401982281/