Een prachtige line-up in het mooie en mondaine theater. De entree bedraagt € 5,00 incl. een reguliere consumptie.
Let op bij ter perse gaan van dit artikel ALMOST SOLD OUT. Tickets te bestellen via de site van de Karroessel Geleen.

Aanvang: 20:00 uur.

https://www.karroessel.nl/

In deze versie treden de volgende artiesten op:

Season on the line
Season on the line is een duo gevormd door zangeres Sophie Janssen en gitarist/zanger Jop Ostendorf. De twee schrijven hun eigen werk in een stijl die alternatieve akoestische muziek kan worden genoemd, waarbij de nadruk ligt op tweestemmigheid.

Jules
Tweede gig met Jules. Deze keer met een volledig elektronische set. Juul de Bruin en Mitch Smolders maken een moderne variant van singer-songwriting.

Wim Kallen
Ik ben geboren in Maastricht in 1957, heb er graag gewoond en gewerkt: o.a. bij Boekhandel Meijer-Dupuis.
Vanwege mijn werk woon ik echter sinds 1982 in Sittard. Ik ben leraar Frans en Nederlands.
Ik schreef gedichten voor de Vereniging Sittards Verleden, het Gastvrij Bokkenrijdersland en voor het Pomologisch Genootschap Limburg.
In 2013 was ik genomineerd voor de Veldeke Dialectprijs met de gedichtencyclus ‘De veer sezoene vaan de leefde’.
Ik schrijf poëzie in het Nederlands, vooral in ‘t Mestreechs en soms in ‘t Zittesj.
Als poëzieliefhebber bezoek ik graag poëzie-avonden en geef ik poëzieworkshops.

Lotte Walda
Een singer-songwriter uit Limburg (Heerlen) van 19 jaar oud. Haar muziek is puur en eerlijk en uit het hart geschreven. De teksten die zij schrijft gaan over onderwerpen waar zij mensen mee probeert te inspireren. Die inspiratie vindt zij in de wereld om mij heen. Naast haar eigen muziek speelt zij regelmatig covers uit de jaren ’60 en ’70. Zij kan zich erg vinden in de puurheid van de artiesten uit deze tijd. Haar grootste inspiratiebronnen zijn: Janis Joplin, Nina Simone, Melanie en Joni Mitchell. Sinds 2015 speelt zij haar eigen nummers ook met band. Daar kan zij zeker ook voor worden geboekt! “Ik ben heel blij dat ik nu voor grotere dingen een band achter me heb staan”.

Sarah Kakisina-Mathijs
Sarah Kakisina-Mathijs is bekend in Sittard en Geleen vanwege haar mooie stem en liedjes. Sarah laat zich altijd begeleiden door een muzikant. Het is kort geleden dat bezoekers haar weer live konden zien optreden tijdens de show van LUISTER.. Daar is Visions of Songs & Stories heel blij mee………

Laurens van Waterloos
a.k.a. Laurens Leurs, zanger-gitarist van The Romans, waagt zich voor de eerste keer alleen op pad vergezeld van zijn akoestische gitaar. Hij schreef het afgelopen jaar een 14-tal songs “en anglais” die hij nu wil uittesten in uw huiskamer of zolderruimte gevuld met melomane vrienden en vriendinnen.

Solomon
Solomon is een jonge band uit Maastricht, Met een diepe, kenmerkende stem, een stuwende ritmesectie, dromerige gitaren en melodieus toetsenspel, neemt Solomon een duik in melancholische wateren. Laat je onderdompelen in pakkende songs met een grootse sound, soms intiem, soms uitgesproken, maar altijd gericht op het licht dat vanaf de oppervlakte naar beneden sijpelt.

Joo Janssen
Gitaardocent/Gitarist/Muziektherapeut – “Ik run mijn eigen bedrijf in gitaarlessen voor kinderen en volwassenen.
Akoustisch, electrisch, basgitaar, ukelele en mandoline. Ik werk als singer-songwriter, met eigen werk. Ben tekstschrijver en ook beschikbaar als sessiemuzikant”. Tevens is Joo werkzaam als muziektherapeut bij “Mensen met Mogelijkheden”.

 

 

http://www.visionsofsongsandstories.com

 

Joo Janssen – Sarah – Laurens van Waterloos – Solomon

 

 

Season On The Line – Jules – Wim Kallen