Een prachtige line-up in de coole en hippe studentenlocatie. De entree bedraagt een vrijwillige bijdrage.

Special Guest  Lotte Walda is een singer-songwriter uit Limburg (Heerlen) van 19 jaar oud. Haar muziek is puur en eerlijk en uit het hart geschreven. De teksten die zij schrijft gaan over onderwerpen waar zij mensen mee probeert te inspireren. Die inspiratie vindt zij in de wereld om mij heen. Naast haar eigen muziek speelt zij regelmatig covers uit de jaren ’60 en ’70. Zij kan zich erg vinden in de puurheid van de artiesten uit deze tijd. Haar grootste inspiratiebronnen zijn: Janis Joplin, Nina Simone, Melanie en Joni Mitchell. Sinds 2015 speelt zij haar eigen nummers ook met band. Daar kan zij zeker ook voor worden geboekt! “Ik ben heel blij dat ik nu voor grotere dingen een band achter me heb staan”.

Quinten Vermaelen is de leadzanger van The Calicos. Quinten komt een solo set doen. Hier en daar vergeleken met Joost Zweegers Nova Star, maar vooral zichzelf. The Calicos is Quinten Vermaelen (gitaar, zang), Aäron Koch (gitaar, pedalsteel), Sander Smeets (gitaar, toetsen), Arne Joosen (toetsen, noise), Guido Op de Beeck (bas), Maxime Vermaelen (drums).
Genre Americana/indierock. Voor fans van Ryan Adams, The War On Drugs, Novastar, The Eagles, Wilco, Neil Young, Chris Isaak.
Palmares winnaar Humo’s Rock Rally 2018

The Moon is disco. De singer songwriter Jim Haagmans heeft veel opgetreden als The Straw that Broke The Donkey’s Back. In het begin van datzelfde jaar schreef Jim het eerste nummer voor zijn folk-pseudoniem. Sindsdien maakte hij indruk met zijn aparte stemgeluid, poëtische teksten en eigenzinnige podiumpresentatie. Daarnaast drong hij door tot de halve finale van de Grote Prijs van Nederland en stond hij in het voorprogramma van ‘The Young Folk’.

Facebook: https://www.facebook.com/jim.haagmans?__tn__=%2CdKH-R-R&eid=ARDKSJ5cGlBAeRtsppyQO7bv6eRZtBbGiKmClIabpmuBMChpG2LyJuRykZOMGT6jyPSxhNDhzJo-SZdS&fref=mentions

WHYBE identificeerde zich als kind via zijn driekwart gitaartje met de muzikale helden uit Woodstock en de Sixties. In de loop der jaren ontwikkelde hij zich tot een muzikant met een geheel eigen, fascinerende stijl die bij velen een diepe indruk achterliet. Zijn melodische composities en van ver buiten het gangbare gehaalde teksten, vormgegeven in eigenzinnige interpretaties, vertolkt door zijn bijzondere stem, onderscheiden hem en maken hem tot een unieke, jonge muzikant met een voor zijn leeftijd ongekende diepgang. Zijn melodieën lijken te komen uit een verborgen bron en blijven na één keer gehoord te hebben in je hoofd hangen. Dit jaar doet hij ook mee aan het reizende festival Popronde, waarmee hij veel succes behaalt met zijn optredens.

Videoclip ‘The Moon’: https://www.youtube.com/watch?v=oFjorjTd9Fo

Nieuwe EP ‘Under The Truth: https://open.spotify.com/album/1DOkvh2QPunwUMMjco9r07?si=hEM66Ku2SceTxieYLVJgnw

Facebook: https://www.facebook.com/whybesingersongwriter/

Instagram: https://www.instagram.com/whybemusic/

Nele Janssen Head on stone is een piano solo project van Nele Janssen (van peuk). Soundcloud: https://soundcloud.com/head-on-stone

Sophie Janssen doet een solo set. Daarnaast is zij vocalist bij Glenrock , Vocalist/Songwriter bij Season On The Line
Heeft Vocals – Pop music & culture gestudeerd aan VISTA college. Foto Charles Monnens

Branimir Piljic is a live musician who plays primarily rock n roll but delves in other waters occasionally. He loves to have fun on stage, interact with the crowd, and rock out. Definately worth it!

Aster. Singer song writer uit Belgie was de winnaar van een talenten wedstrijd in Hasselt. Gewapend met een gitaar en een wondermooie stem blaast hij iedereen omver. Denk aan Ben Howard en Jeff Tweedy.

Sjoerd Janssen is stand-up comedian en verovert het land met zijn optredens. Vanuit zijn hometown Maastricht zal hij de internationale studenten scene proberen te imponeren.

 

https://hklimburg.nl/activiteiten/visions-songs-stories

Lokatie: Kaleido – Landbouwbelang, Biesenwal 3, 6211 AH Maastricht.

Aanvang: 20:00 uur.

WHYBE – Lotte Walda – Branimir Piljic – Aster

 

 

Nele Janssen – Sophie Janssen – Sjoerd Janssen – Moon is Disco