Janneke, Tessa en Stef waren weer op zoek naar nieuwe huiskamers !! Na het overweldigende succes van de vorige editie bieden Jonny, Rens en Melle dit uiterst getalenteerde trio een nog ruimere ‘huiskamer’ aan n.l. het podium van het Pitboel Theater aan de Montgomerystraat 26 in Sittard.

Reserveer al vast 19 mei a.s. een plekje in jullie agenda; onze bedoeling is er een matineevoorstelling van te maken en…uiteraard is de toegang gratis!

Op zondagmiddag 19 mei a.s. wordt er een huiskamerconcert gehouden in Het Pitboel Theater, Montgomerystraat 26 in Sittard. Het is een matinee voorstelling, die om 14.30u begint en die verzorgd wordt door een drietal erg talentvolle jonge singer/songwriters.

Ik zal ze even aan jullie voorstellen.

Tessa Jo, pas 20 en nu al hard op weg haar naam te vestigen in de Nederlandse muziek-scene. Zij is evenals de andere twee afgestudeerd aan het Rockcity Institute in Eindhoven, waar zij alle drie leerlingen waren van Thijs Schrijnemakers. Haar songs hebben vaker een rauw randje. Zij stond al op de planken van o.a. Tivoli.

Jane Who, als klein meisje zong ze al altijd en overal. Op erg jonge leeftijd vormde ze al een band en won hiermee een prijs voor ´Beste Song´ tijdens Popsport 2008/2009. Ze maakt dynamische singer/songwriter muziek met haar veelzijdige stem. Give it a listen, zodat ze ook jou kan betoveren.

Stef Classens, begenadigd muzikant en tekstschrijver. Hij stond al in het voorprogramma van o.a. Case Mayfield en Mister & Mississippi en ook wist hij velen te bekoren met zijn Live optreden onlangs bij 3 FM.

Kortom, wij zijn er trots op dit drietal aan jullie te mogen presenteren!! De deuren gaan open om 14.00u en speciaal omdat het pinksterzondag is, is de entree GRATIS. We hopen op een uitverkocht huis!!