De beste hits van Pink Floyd live uitgevoerd, de unieke foto-art van kunstenares Arlaque Leclerq en het piano spel van Kennedy Jo tijdens derde editie Talkin’ bout Our Generation.

Deze avond vindt plaats op vrijdag 1 februari 2019 in het Pitboel Theater te Sittard.

“Muziek en kunst door de makers” is het centrale principe van Talkin’ bout Our Generation. Deze derde editie ziet men het optreden door 21 Bricks in the Wall. Deze muziek is het meest opvallende en avondvullend programmaonderdeel. Maar liefst 8 Limburgse muzikanten spelen 2 keer 3 kwartier de beste nummers van Pink Floyd. 21 Bricks in the Wall (Pink Floyd Tribute) speelt van 20:30 – 22:15 our alle grote hits van Pink Floyd. Another Brick in the Wall, Wish You Were Here, Money, Comfortably Numb, Shine On You Crazy Diamond, ze komen allemaal voorbij!

 

21 Bricks In The Wall bestaat o.a uit
Jeremiah Martens – Drums
Marc Delaet – Elektrisch Gitaar
Michel Havenith – Moog Synth en Hammond
Antoine Pütz – Vocals, Bas en Gitaar
Loes Diederen – Tenor Saxofoon
Raymond Hellebrand – Vocals en Akoestisch Gitaar
Boris Pubben – Backing Vocals
Hans Diederen – Percussie

 

 

 

De avond begint met het mooie rustgevende pianospel van Kennedy Jo. Op de achtergrond zijn de schitterende foto’s op groot formaat te zien. Het zijn jonge modellen die in een historisch kostuum hedendaags zijn geportretteerd door Arlaque Leclerq.

Het project wordt mogelijk gemaakt door gemeente Sittard-Geleen, het Fonds Sociale Instellingen en het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg.

De entree voor dit evenement bedraagt € 5,-